fredag 12 september 2014


Hösterminen är igång!
 
Skolan är på allvar i gång igen. Nya och gamla eleverna fyller salar och korridorer och Södra Ängby skola är i sin bästa form igen.
Niorna har paddlat klart och hela långa grundskoletidens slutspurt har börjat. De har precis börjat få information av skolans studie och yrkesvägledare inför sina gymnasieval.
Åttorna började terminen med en uppskattad stadsvandring i Gamla stan. Nu är de i full gång med skolarbetet. Det syns att de inte är minst på högstadiet längre.
De fyra nya klasser år 7 består av pigga, vetgiriga ungdomar som säkert kommer gå långt. Mentorerna har på olika sätt aktiviteter för att stärka sammanhållningen i klassen. I onsdagseftermiddag var de ute på olika aktiviter och på tisdag är det dags igen.

I tisdags hade vi Skolval!
 
Här sitter en av våra valförättare Alexander. Vi hade flera duktiga valarbetare och valdeltagandet var högt. Tror att många elever kommer att följa valet på söndag, för engagemang finns verkligen! Resultatet för skolvalet finns på hemsidan.





I går hade vi ett välbesökt föräldramöte med massor av information från rektor, lärare, studie-och yrkesvägledare och Brommas fältassistenter. Var du inte här missade du något!

 

Inger Jakobsson

Biträdande rektor 7-9

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar